Wednesday, November 18, 2009

Saturday, November 7, 2009

Tuesday, October 20, 2009

Coklat Hana



Coklat-coklat ni order dari Hana. Tq Hana kerana selalu order dengan K. Mimie.

Monday, October 19, 2009

Door Gift Untuk Hidayah




Kotak berhias riben merah

3 pcs coklat comel dalam satu kotak

Door Gift ni dibuat khusus untuk sepupu di Muar Johor...Mimie n hubby balik pun dah hari Jumaat, Sabtu nyer majlis kenduri pasangan Hidayah & Farid..sama cantik sama padan..takde ape nak bagi so inilah saja..kepada yang berminat untuk menempah untuk hari bahagia masing-masing bolehla hubungi Mimie yea

Sunday, October 18, 2009

Coklat Zai Kulim






Baru sempat nak update order dari Zai...Zai nak sambut anniversary with her hubby..tu yang order coklat tu...if sesapa yang rajin bertenet sure kenal Zai ni ..kalau tengok fotopages Zai sure teruja tersangat rajin upload gambar ...kepada Zai tq banyak2, senang berurusan dengan Zai.

Monday, October 5, 2009

KEMBALI LAGI....

Bertemu lagi...lama gak tak update blog..malas pun ada gak tapi yang paling utama masa sangat cemburukan mimie..tapi alhamdulilah masa habis sebab nak siapkan tempahan coklat2 ni...ni antara coklat yang ditempah oleh sahabat baik mimie...Isnin sms n amik Jumaat...watla bentuk apa pun..n kebetulan ada mould baru so ciwi nak guna hehehe. Dia order 350pcs conveuture milk choc filling strawbery and rosted badam.



Ni bentuk ape yea....gambar mimie semua xclear sebab hanya guna kamera hset...

Bentuk 'double love' bertentangan...segak gak bentuk ni cute je

Siap pack tunggu tuan order datang amik...pack dalam bekas biasa je..maybe custm ada plan lain nak repacking kot.

Suka tengok bentuk ni...bentuk ala2 kubah or doome

Yang ni tempahan oleh kawan2 ofc termasuk adik2 practical..tima kasih la adik2 bg sokongan kat akak yg baru bertatih ni.

Antara order adik2 practical...10 kotak teddy bear, 2 bekas pure choc conveuture

Yang ni sweet je untuk Wirdati.....

Wednesday, September 23, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri



Almond London- Biskut ni dah 5 tahun berturut-turut Mimie buat tapi tahun ni yang paling banyak tempahan..aura coklat kot hehe

Coklat-coklat siap di pack n tunggu masa nak jumpa tuan-tuan yang menempah

Salam Aidilfitri dari Mamashafiy untuk semua ....Aidilfitri yang baru berlalu memberi seribu pengalaman pada Mimie yang baru berjinak-jinak dengan dunia baking ni..rupanya bukan senang nak menepati semua selera pelanggan yang budiman tapi alhamdulilah dugaan2 kecil tu dapat dilalui....dan rupa-rupanya bukan senang nak menepati dateline hehehe...dateline tempahan coklat n almond london...sampai tidur kat dapurla maklumla buat sorang2.Mai layan gambar2 yg kelabu ni sebab ambil guna kamera hset...kamera digital xde bateri sedangkan coklat2 tu dah nak dihantar.

Saturday, August 22, 2009

COKLAT JERI


Ni pula coklat untuk Jeri dari Hi-Tech..Jeri ni ada baby sama umur dengan Shafiy, Irdiana namanye..keletah and dah boleh jalan..Shafiy dok merangkak lagi hehehe

PROJEK AIDILFITRI 1430H


Salam Ramadan diucapkan kepada semua mudahan kita semua diberi kesihatan yang baik dalam menjalani ibadah puasa ini. Sambil-sambil tu sudah semestinya persiapan untuk menyambut Syawal bakal menjadi rancak walaupun Ramadan baru nak bermula. Sudi-sudikan menjenguk halaman kami yang turut ingin berkongsi kemeriahan semua dalam membuat persiapan Syawal.
35pcs Sweet Chery @ 35pcs Milk Conveture kami tawarkan untuk peminat coklat diluar sana. Harga menarik menanti anda..promosi untuk Aidilfitri sahaja. Hanya RM25 untuk Sweet Chery Choc dan RM28 untuk Milk Conveture.

Thursday, August 6, 2009

Untuk Insan-Insan Tersayang


'Gift' sempena Birthday cahayamataku yg setahun

8pcs choc - tempahan orang jauh Along Wanie Segamat

Jauh coklat-coklat ni berjalan, utara ke selatan

Saja nak menyibuk kat sini, kek birthday baby shafiy..mama tak pandai sgt buat
Majlis ke 2 pada 2 Ogos 2009.

Kek Birthday Shafiy yg pertama, pada hari Shafiy genap setahun 20.7.2009

Tuesday, July 28, 2009

Tempahan




Order dari office mate sempena Birthday anaknya

Sunday, July 26, 2009

Door gift


A. Teddy bear - pure choc or compound

B. 2 pcs pure choc in budget box

C. 3 pcs pure choc in budget box

D. 3 pcs - 1 comp + 2 pure choc in budget box

E. 2 pcs - 1 compond + 1 pure choc in exclusive box



F. 3 pcs - 2 comp +1 pure choc in exclusive box

Minimum order 50 unit
order boleh dibuat sekurang-kurangnya 2 minggu awal terutama untuk 'bulk order'

hubungi kami ..jangan tunggu lama-lama

MIMIE - 019 5274331 nazmimie_ahmad@yahoo.co.uk