Thursday, April 28, 2011

Tart..TempahanTrio PDK..Sis K,Sis Ton,Y. Sis Nisak




Seperti biasa Sis K akan order awal..sebab tahu jadual aku yg mcm2 ragam, siap byr full lg tu..tiba masa yg dijanjikan..huk huk..alamak pancit lak. Hari demam tu depa kt ofc punyala memangku jawt nurse...ada yg bg pinjm blazer..ada yg bg ubat..ada yg suruh pi tidoq..ada yg siap jd tukang teman mkn di pizza hurt merangkap driver (tuan yg order tu la)..dgn harapan tart maker ni sht..rupe2nyer esoknyer lg teruk..ada xtra 1 hari lg..So lik keja awal..ada yg tolong anta pi klnik..dpt mc..ptg tu kebah skit..apalagi kayuhler wat kulit tart...pagi nyer masukinti n hantar.Syukur siapla jugak

Repeat Order Sis Za



Dikala order ini..demam menyinggap...nasi xleh makan tekak luka...tp syukur kek ni xbyk songeh..pas magrib baru dok cincang coklat..lenggang kangkung cara org demam buat keja..kul 9.15mlm cust pick up..syukur Allah Izin

Saturday, April 16, 2011

Order From Sis TONN...




Order from Kak Ton...ofcmate PDK ledr..toke baju...nak nombor tujuh..dh bgtau kak ton mie xde loyang tu tp kak ton kata xpe potongja dari kek...tapi xmau besaq2..1kg cukupler..so akupun potongler..xjadi sgt tujuh tu cam besaq tp xpala hehehe..baki kek yg dipotong2 tu aku jadikan 4segi ala brownies..paip coklt tabur manik2...amikla kak ton..kami kt umah xdak sapa nk makan..tq sis...

Friday, April 8, 2011

Tempahan From Sis (From Mimie)



Tempahan ni dari kawan kepada kakak MIMIE...my cust gak..Dulu MIMIe ada order for engangment day dia..2 tingkat kek tu sebab bzday MiMIe ari dia bertunang...kira tolong order ya..anyway tq to sis yg order..mie lupa sungguh namanya.Sis yg order ni kawan kepada Kakak MIMIE...hehehe pnjng salasilah tu..sory sis tulisan xkemas..maaf sgt

Monday, April 4, 2011

Tempahan From Customer Bank Rakyat SP




Special thanks to Puan Rozaini (ala betui ka eja nama ni)..alaaa Kak Ani n hubby ler..mie sangat hargainya..to sis yang order...juga tq byk2..2x sis ni order..mie xtau nama customer ni heheheh..dok sms panggil akak ja hehehe..lebih kurang halal apa terlebih n terkurang.