Friday, December 28, 2012

Order From Zainah..mama Wawa

Sangat enjoy buat kek ini..mama Wawa kata..kak Mie watla camner pun..asal ada Princess..kek ini dibawa balik ke Seremban dari Sungai PEtani..jenuh berjalan..Kulim pi Sp..Seremban..tp kek tetap seperti asal bila mama Wawa tag pic..Mama Wawa cerita Wawa sgt Happy bila tgk kek ini.Tq Zainah sudi order ngan akak.

Order-order Kek Hantaran



Order dari Baie,,bagi pihak lelaki sekali..tq Baie
Order dari Karina..sangat friendly..seorang saudara baru yang mendapat restu sepenuhnya dari family biarpun berlainan agama dlm merealisasikan majlis perkahwinan mereka..sangat bertuah Karina dan suami. Selamat Pengantin Baru

Order dari Ainda..tq dik..dari Baling ke Kulim demi amik order ini. 

Monday, October 29, 2012

Blueberry Choc Cakes - Order Pn Mas Public Bank Kulim


Cake In Jar

Mini Indulgence Cake in Jar


Melt Choc Tiramisu in Jar

Choc Moist Cake With EI - Repeat Order dr Husna



Red Velvet-Tempahan Hidayah




Durian Crepe ....


 
..

Terima kasih pada customer yg sudi order crepe2 ni..permintaan amat menggalakkan

Friday, October 12, 2012

Durian Crepe




Durian crepe..dessert yang sedap dimakan sejuk..lapisan nipis kulit yg lembut dan halus..berintikan adunan fresh creame dan isi durian yg segar..sangat sedap apabila dimakan sejuk. Boleh hubungi Mimie ya jika ingin mencuba. RM10/6pcs

Tuesday, September 11, 2012

Friday, June 29, 2012

2 stack choc moist cake with special buttercreame


Buttercreame ni sgt sedap..tidak muak..tidak terlalu manis n licin xpa rasa biji2 gula..best tau

Tempahan Ina Choc

 



Tempahan Dr Lina






Monday, June 18, 2012

ID CARD

Seronok join group Homemade Chocolate Only ni...best sgt hehhe..ni card free yg di create oleh admin.Bagus admin ni bg card free tu..so pada cust yg budiman..leh tgk Fb saya jugak n pm me if ada pape k

Saturday, June 9, 2012

Order from Kak Saleha Romly




Best wat kek ni..kejap ja 3 biji dah siap coating dgn steambc..steambc ni if kena gayakejap ja..kekadang tu ja wat perangai hehehe..halus muus ja kan macam fondant tp bc tu tau..Tq kak leha n family..selalu sangat support mamashafiy..tq byk2

Friday, June 8, 2012

Fruit Flan Cake


Juga dibuka untuk tempahan...RM40