Sunday, April 8, 2012

Takoyaki Pan n my new pan




Sama tapi xserupa..xpala janji jumpa akhirnya.Dah lama cari acuan takoyaki ni..nk wat sendiri ja makanan jepun ni coz sedap n suka..xlarat beli hehe..2 minggu lebih cari akhirnya jumpa kt kedai biasa ja

5 comments:

Sue @ Nenie said...

Salam mimie...Alhamdulillah..akhirnya jumpa juga yaaa..Sue juga yang hampir 2 tahun cari tak jumpa-jumpa..at last tahun lepas masa kawan gi aoustation ke Jepun then kirim...Tak apa tak 100% sama, yang penting kuihnya jadi...Iyalah nak beli kat shopping complek bukannya murah kan....

mimie ahmad said...

salm.,hehe suka dh jumpa..ni jumpa lg wane itam lak..non stick..beli lg

Anonymous said...

hai mamashafiy. sy nk tny, kat kedai mana beli acuan tu ye? berapa ringgit? reply kt email sy kalau boleh share. thanks ;)

nurhanum@gmail.com

Syud alwi said...

gueosalam mimie syud nak tanyer bali takoyaki pan kat maner yer? berapa harga?

email syud syuhadaalwi@gmail.com

dah lamer carik benda ni XDD

Sue said...

Salam, kat mana jumpa acuan ni puan?